opmaak & drukwerk

Grafisch ontwerp / ondersteuning

Bij Oneon kan je steeds terecht voor al je grafische opdrachten ter ondersteuning van je marketing. Daarnaast staan we ook in voor het nodige drukwerk. Met andere woorden: één aanspreekpunt voor al uw grafische opdrachten.

Flyer ontwerp door grafisch bureau West-Vlaanderen

Waarvoor kan je bij Oneon terecht?

Bij ons grafisch bureau kan je terecht voor een ruime waaier aan diensten. We helpen je graag bij het uitwerken en bewaken van je branding doorheen diverse marketingdragers. 

Huisstijl

Van logo’s & visitekaartjes tot briefpapier, enveloppen en bureau artikels. Denk maar aan balpennen, notitieboekjes, onderleggers enzovoort. Voor alles wat betreft kantoorbenodigdheden kan je bij ons terecht. 

Promotie materiaal

Ben je aan het nadenken over een geschikte flyer, een bedrijfbrochure of een overzichtelijke prijslijst? We helpen je graag met het ontwerpen van al jouw promotiemateriaal. 

DRUKWERK

We ontzorgen je graag zoveel mogelijk. Daarom kan je niet alleen bij Oneon terecht voor een ontwerp, maar ook voor het drukwerk hiervan. Geen keuzestress over papiersoorten en diktes, wij nemen dit graag van je over en leveren alles tijdig bij je bedrijf.

Stickers & verpakkingen

Elke webshop heeft nood aan het geschikte verpakkingsmateriaal. Daarom bieden we je een ruim aanbod aan stickers, verzenddozen & -zakken, tassen enzovoort. We denken graag mee wat de beste keuze is voor jouw bedrijf.

Belettering

Klanten binnenhalen in je zaak, begint met buitenreclame maken. Bij Oneon kan je terecht voor ontwerp en uitvoering van diverse beletteringen zoals raam- & autobelettering. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor spandoeken, vlaggen,  enzovoort.

Beursmateriaal & gadgets

Sta je binnenkort op een beurs? Vergeet dan zeker niet om je beursmateriaal en eventuele gadgets tijdig te bestellen. Denk maar aan Roll-up banners, borden, gadgets, kledij, tassen, enzovoort.

"Design is so simple. That's why it's so complicated."

Onze prijslijst

Hier kan je een overzicht terugvinden van de meest voorkomende aanvragen in verband met grafische ondersteuning. Vind je niet wat je zoekt of heb je een specifieke vraag? Twijfel dan niet om ons te contacteren.

 • Op afroep Regie: 55 €/u

  Bij aanpassingen of aanvragen op afroep werken we ook in regie. Dit wil zeggen dat enkel de tijd die nodig is zal gefactureerd worden.

 • Advertentie 110,00 €
 • Flyer (ongevouwen) 220,00 €
 • Folder (3-vouw) 275,00 €
 • Prijslijst (3-vouw) 330,00 €
 • Social media template 275,00 €
 • Visitekaartje 82,50 €
 • Autobelettering 220,00 €
 • Drukwerk Op aanvraag

  We bieden ook drukwerk aan van diverse dragers. Wil je graag iets door ons laten drukken? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we hiervoor een offerte op maat.

Klaar om van start te gaan? Contacteer ons!

neem vrijblijvend contact met ons op

Stuur een mailtje naar info@oneon.be en we beantwoorden je mailtje binnen de 48 uur! Vergeet zeker niet je telefoonnummer mee te geven zodat we je kunnen contacteren.